Ludeo sam kad sam se posvadjao sa devojkom. Nije htela da cuje za mene, danima sam je molio da se pomirimo, cak sam dosao i kod nje i kucao na vrata sa pozitivnom namerom da pricamo i resimo problem, zalupila mi je vrata isperd nosa toliko jako da se komsija na prizemlju ujeo za plecku od straha i zvala je policiju. Selja.
Dosao sam kuci, bio sam kao pokisao, slomljen od svega.. Neznajuci vise sta da radim, na sve nacine sam pokusao da se pomirim sa njom nije htela, bio sam kod nje zalupila mi vrata ispered nosa i pocela da panici kao da je videla duha a ne mene na vratima, sto me je i ponizilo, pa resih da joj vratim istom metom sa zeljom da zamenimo uloge malo. Surfovao sam po netu i nasao sam na jednu webstranicu i kontakt Visoke Magije pa resih da okusam srecu pa sta bude nek bude. Objasnio sam im o cemu se radi, sta sam ja pogresio a sta nisam i sta me je povredilo i poniizilo i izneo zelju da zelim da ona bude na vratima a ja da ih otvorim i zalupim i sve snage da se komsija iz susedne zgrade ujede za plecku sto se dogodilo Zahvaljujuci profesionalnom osoblju iz visoke magije koji su mi i uradili zapis tjs ljubavnu magiju.
Moje iskustvo se malo razlikuje, al nadam se da cete razumeti i necete zameriti.
https://visokamagijablog.wordpress.com/2017/10/20/first-blog-post/