Vesti: Na našem forumu možete saznati sve o magiji, magijskim ritualima, vraćanju voljene osobe, crnog magiji i još mnogo toga!

Autor Tema: Bube iz kube za lecenje kancera. Gorgojo  (Pročitano 4926 puta)

Jagodice Bobice

 • Administrator
 • Newbie
 • *****
 • Poruke: 5
  • Pogledaj profil
Bube iz kube za lecenje kancera. Gorgojo
« poslato: Septembar 05, 2016, 09:10:43 posle podne »
Da li ste znali da postoji lek za kancer, taj lek je Gorgojo bube iz kube.

Jedna od najčešćih vrsta jeste rak dojke od koje u svetu oboliu oko milion žena, a u Srbiji oko 33 000. Čovek kada se razboli od opake bolesti prihvata svaki potencijalni lek, pa čak i ako je potrebno da jede insekte, on ih jede.

Gorgojo bube, kao i Koleoterapija, terapije bazirana na ovim bubama, nemaju odobrenje od Ministarstva zdravlja. Koleoteropija je alternativni tretman za navodno lečenje raka.


Širok je dijapazon bolesti kod kojih terapija daje znake napretka i olakšanja. Veruje se da pored raka, leči i Parkinsonovu bolest, dijabetes, reumatoidni artritis, psorijazu, astmu i druge bolesti.Konzumiranje

Buba Gorgojo se konzumira isključivo živa, ne grize se, već se guta sa vodom, posle čega ona puca u zeludcu i oslobađa kolotoksin, jer im smeta aminokiselina i tada počinje njeno lekovito dejstvo.

Prema navodima ljudi koji su imali iskustva sa ovim tretmanom, veruje se da ima jače dejstvo od morfijuma, stoga ukoliko pregrizete bubu, ona će ispustiti tečnost od koje će vam utrnuti jezik.
Izmeni poruku
Način upotrebe

Tretman podrazumeva svakodnesvno konzumiranje i to na sledeći naćin:

1. dan - 1 buba
2. dan - 2 bube
3. dan - 3 bube
70. dan - 70 buba
Zatim unazad

69. dan - 69 buba
68. dan - 68 buba
67. dan - 67 buba
1. dan-1 buba

U zavisnosti od stepena oboljenja moguće je započeti tretman sa 10, 20 ili 30 buba i svakog sledećeg dana dodavati po jednu. Bube treba čuvati u staklenoj posudi nalik na teglu koja mora biti prekrivena tankom mrežicom tako da one mogu da dišu.

NAPOMENA: Tekst je informativne prirode, a posebno za pobornike alternativne medicine. Bez obzira na ovu terapiju, savetujemo Vam da prvo posetite svog lekara i u konsultaciji sa njim odlučite da li želite da primenite ovu terapiju ili ne.
« Poslednja izmena: Septembar 05, 2016, 09:34:06 posle podne od strane Jagodice Bobice »

Jagodice Bobice

 • Administrator
 • Newbie
 • *****
 • Poruke: 5
  • Pogledaj profil
Odg: Bube iz kube za lecenje kancera. Gorgojo
« Odgovor #1 poslato: Septembar 05, 2016, 09:41:22 posle podne »
Ako imate iskustva sa ovim lekvitim bubama pisite nam.