Vesti: Na našem forumu možete saznati sve o magiji, magijskim ritualima, vraćanju voljene osobe, crnog magiji i još mnogo toga!

Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.

Poruke - Zoki

Stranice: [1]
1
Magija / Odg: Hodzini zapisi za ljubav
« poslato: Maj 23, 2017, 03:53:59 posle podne »
Hallo, Ja sam bio zrtva crne magije. No, kada sam se ozenio sve je pocelo. Sada vec hvala Bogu pokojna tasta je uzela moju kosulju i zakopala na neciji grob, davala mi neku mrtvacku vodu da pijem ma strasno sta mi je sve radila i cime se bavila da me unisti i odvoji od njene cerke. Mi smo se svadjali svaki dan zbog nekih sitnica, prepirke oko koje kakvih gluposti, sve je moralo da bude po njenom. Ma to je bilo nesnosno i strasno i konacko sad je uspela da dostigne svoj cilj ja sam na internetu pronasao  Elena Omerovic koja mi je uradila ritual  da se magija makne i Ritual Ljubavni koji mi je pomogla da se supruga meni vrati.

Naravno, pre nego sto je pocela da radi Ritual pitao sam je da li isti moze biti stetna i da li  mogu da nastete mojoj supruzi ili meni, rekla je da nemoze sto sam se i uverio. Zahvalan sam do neba Eleni Omerovic i i svima bih je preporucio.

WhatcApp br: +316 44307500Stranice: [1]